Gegants de la Garriga

 • La colla
 • La música
  Els assajos
 • Pels més petits:
 • Pintables de gegants
  Gegants de cartró
  Mussolet 3D
  Robots geganters
  Cartells de les trobades
  Catifes de Corpus

La colla

La colla gegantera de la Garriga

Informació de la colla

Totes les persones de la colla són persones voluntàries. Algunes entren, altres surten, i mentrestant compartim l'afició per la cultura gegantera.

Si has format part de la colla en algun moment i vols compartir-nos fotografies o històries per posar-les a la web, posa't en contacte amb nosaltres!

Uneix-te

La Colla de Geganters de la Garriga es va fundar el 1989 i durant aquests 43 anys hem fet ballar els gegants participant en les festes populars de la Garriga. Les més importants són La Trobada Gegantera, Corpus i la Festa major. També hem representat el poble tot fent ballar els gegants arreu de Catalunya en les diferents sortides.

La Xixilona i en Magí, recuperats i restaurats 1981, són els nostres gegants. Sempre van acompanyats per l'entremaliat gegantó Benet, el drac Garric, el Verdet i el nostre estimat Mussolet.

La colla està formada per 45 membres, sobretot famílies. Amb feina per a tothom: els portadors (pal de paller de la colla) que assagen un cop al mes els nous balls, les gralles i timbals afinant cada divendres, fotògraf, contes, vestuari, i altres feines menys visibles. I sobretot uns nens xalant de valent.

Doncs ja sabeu, veniu a provar-ho!